On se jännä kun, sillon kun hankin kissat (murun) mulle sanottiin monesta paikasta ettei pillereitä kannata käyttää kun kissat inhoaa sitä et kannattaa enemmin ostaa tahnaa.. en sit tiedä jos meidän pikkukissa on sen verran omituinen, koska se vihaa pillereitä ja "rakastaa" tahnaa.. ainakin tahnan antaminen menee niin paljon helpommin..

Mutta koittakaapa antaa Murulle tahnaa se buglaa kaiken rinnuksille ja jaloille ja selälle ja kyljelle.. Eli suomeksi koko kissa ui siinä tahnassa.. Ja ei ole helppoa pestä matotahnaa pitkäkarvaisen kissan turkista. uskokaa pois varsinkin kun Muru juoksee sängyn alle mököttämään jos se saa lääkkeen ja tahna kerkee kuivia ennen kuin sen pesee pois.. Voi herrajumala sitä huutoa tänä iltana nyt saatu kissa kuivaksi ja kohta nukkumaan

                                                                                                                     se löyty mun laukusta jälleen..   

Se olis sitten taas huomenna asioille ja töihin.. ja kai sitä pitäis vähän koulu juttujakin kattella.. vaikka onkin syysloma... Ei kökkö! pitäs niitä tavaroita laivalle kattoo!! nyt iski matkahätäkuume! mitä sitä ottais mukaan ja mitä ei ja mitä jos tarvii vaikka mitä ja!?

Ja nyt nukkumaan ennenkuin pää hajoo tähän lattialle.

(Jos joku tätä ikinä lukee niin älkää tuomitko.. )

Ja hei kissa ihmiset mitkä on teidän kokemukset on matolääkkeistä? Ja osaatteko suositella mitään merkkejä?