Ei kuttu kun saa aamulla herätä siihen että saa sydärin! En tiedä mistä noi kissat oli keksiny et jos ne menee mun pöytäkoneen päälle ja pudottaas sielä olbvet tavarat olisi kivaa? Ei siinä muuten olis mitään mutta kun se laatrikko mikä sielä on, on täynnä nastoja, nuppineuloja ja kuminauhoja.. sit ku menin sen laatikon viereen ni katoin et siin  oli verta (meinasin pyörtyä) ja sit alkoikin kissojen metsästyn, voi kele kun noi kissat juokseekin kovaa. Nooh sain molemmat kissat katsottua läpi enkä onneks löytäny minkään näkösiä haavoja... Kyl oli ylläri ku se veri olikin tullu mun jalasta...

Nytkin kun kirjotan tätä niin kyllä noi kaks jaksaa tapella. Siis voi herrajumala. kyllä tulee se eilen tilaamani kiipeilypuu tarpeen. Taas tilasin jotain vaikka tiedän rahatilanteen olevan ihan tosi huono, mutta se tulee niin tarpeeseen ja maksoi vain 48.31e ja se on sellain iso (mitkä maksaa suomessa läh.200e) joten tein ihan hyvät kaupat.. toi vanha onkin jo niin pieni.. oli se sillon ku muru oli pentu niin hyvä, mutta nyt se ei voi teroittaa kynsiä eikä pääse siihen päälle oikein ilman että äheltää jalkoja puolituntia.. (miten niin yritän puolustella tilausta)

Kai sitä pitäis kohta lähtee kaupungille kattoo housuja. HyiHyi.. Rakastan shoppailua jos ei oo mitään mitä oikeesti tarvii, mut sit jos tarviit jotain niin en mä vaan ikinä löydä mitään, eli kattoo kui nopeesti mulla menee hermo ennen kun lähden sieltä pois (totesin eilen tarvitsevani laivalle ehjät housut)