kuvia en nyt ikäväkyllä saa esille :( ovat kyllä niin suloisia kun yrittävät hypätä joka paikkaan kepin perässä.. selässä muutama naarmu ja sormet verillä.. :) mutta silti niin antoisaa on tämä. kaikki kolme odottaa tätä hetkeä aina ihan täpinöissään ja kun huomaavat että alan selvästi valmistautua kouluttamiseen ne maukuvat kehräävät ja kiehnäävät nilkoissa..

mutta kun sanotaan ettei kissat opi millään mitään että, niitä ei voi kouluttaa samalla tavalla kuin koiria. no joo pieniä eroja on, mutta vähemmän kuin luulisi, kissani kulkevat paremmin valjaissa kuin monet koirat.. kyllä kissatkin haluavat "miellyttää" omistajaa, sillä kylhän ne mua lukee että kun on koulutushetki menny hyvin olen niin "pirteä" (en keksinyt parempaa sanaa)

ainoo mikä häiritsee on se että kaikilla on niin eri persoonat, nuorin ei nameista niin perusta, se haluaa leikkihetken palkkioks. keksimmäinen taas haluaa rapsutuksia ja helliä sanoja, ja vanhin sitten onkin namien perään.. :D on hauska kouluttaa kun kaikkien kanssa niin erilainen motivaattori.. ulkona vaan kun mennään moni katsoo niin pitkää yhdelle juttelen, yhden kanssa leikin huiskalla ja yhelle heittelen nameja.. O.o noo se on mukavaa :)

jos olisi kivempi sää menisin kissojen kanssa ulos taas. pitää opettaa niille ettei ulos mennä ihan kokoajan. ne olis menossa aina kun ovi aukeaa.. ei niin usein sit kuiteskaan.. :D

 

mitäs muuta mulle nykyjään kuuluu?? ei oikein kummepia, töitä koulua ja koulutushetkiä :)